Wie zijn we?

Wij zijn Peter en Marjon Stapper, gastheer en gastvrouw van Dorpscafe De Stappers. Wij heten je van harte welkom in ons oergezellige bruine cafe. Met onze jarenlange ervaring in de horeca hebben wij met trots dit super mooie cafe geopend. Zo hebben we tien jaar lang een eetcafe in Woerden gehad en vijf jaar een cafe gepacht in Bodegraven.

Stappers is nog een echte bruine kroeg. De sfeer en het authentieke interieur van het gebouw, dat uit de achttiende eeuw stamt, spreken ons erg aan. We hebben dan ook geen grote veranderingen aangebracht toen wij het kochten, en zijn gek op het gemoedelijke en laagdrempelige karakter van de kroeg. Komt langs als je van gezelligheid en een drankje houdt!

foto-peter-en-marjon

Kom een hapje eten!

Kom gerust langs voor een poosje gezelligheid, een luisterend oor of een hapje en een drankje. We hebben een kleine keuken met een eenvoudige en bescheiden kaart. Aan de bar of aan de ronde tafels is er genoeg eetgelegenheid. We serveren spare-ribs, sate van varkenshaas, zelfgemaakte gehaktballen en broodjes warme beenham.

Uiteraard kun je ook een bittergarnituur of andere snacks bestellen, eventueel geserveerd met frites en een slaatje. Bestellen en afhalen is mogelijk. Grotere bestellingen kunnen eventueel thuisbezorgd worden. Kijk voor ons volledige aanbod eens op de menukaart.